Stoppen met Alcohol

Stoppen met alcohol drinken is helemaal niet noodzakelijk. Dat is te zeggen, wanneer je het gebruik van alcohol gewoon in de hand hebt. Wanneer dit het geval is, is er niets prettiger, dan op gezette tijden een heerlijk drankje nuttigen, waar je dan ook echt van genieten kunt.

Maar deze website, Baclofen en verslaving, gaat nou eenmaal over verslaving en hebben we het over misbruik van alcohol. Dan is het sociaal gebruik van alcohol opeens niet meer aan de orde. Wanneer de jaren zich aan elkaar rijgen met deze verslaving, als dat het geval bij jou is, als je dit eindelijk gaat erkennen, je het bijna hardop durft te zeggen dat je een alcoholist bent en je op zoek bent gegaan op het internet naar een oplossing, ben je hier op het juiste adres.

De vraag is of als je wilt stoppen met misbruik van alcohol, je dit weet vol te houden. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Misschien heb je al van alles geprobeerd en is het positieve resultaat tot dusver uitgebleven. Ga dan alvast maar tevreden in de spiegel kijken want de oplossing vind je, voor jou, mogelijk hier.

Stoppen en nu?

Het plan komt er aan!